siralmaim

siralmaim

A szörnyeteg és Emma Wat... Hermio... izé szépség

2017. január 09. - CommanderShepardSaveTheGalaxy

Nézem a Szépség és a szörnyeteg című opusz előzetesét és két nagyon fontos dolog jutott eszembe, miközben a hozzászólásokat böngésztem:

1 Ez teljesen ugyanaz lesz mint a rajzfilm.

2 Szerencsétlen Emma Watson soha a büdös életben nem mossa le magáról Hermione Granger szerepét a Harry Potterből. Ez a második pont elég súlyos eset. Mert szerencsétlen Emma Watsonnak épp a Harry Potter filmek legalább akkora áldások mint átkok. A nézők állandóan ezzel az egy szereppel azonosítják, bénábbnál bénább poénokat, gegeket sütnek el a kárára, kitartóan utalgatnak abbéli karakterére. Sajnálom őt, őszintén. Pedig a Harry Potterben olyan okosnak tűnt, szerintem fel kellene lapoznia valami "Ne azonosítsatok a régi szerepemmel" átoktörést a varázskönyvéből.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://siralmaim.blog.hu/api/trackback/id/tr5312114337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása